Diensten

Just in Time is de schakel tussen mensen die op zoek zijn naar flexibel, afwisselend werk en ondernemers die op zoek zijn naar goede (tijdelijke) werknemers. Daarom heeft Just in Time alle disciplines in huis op het gebied van uitzenden, detacheren, werving en selectie en werken via een payroll constructie.

Soorten dienstverbanden

Er zijn verschillende soorten dienstverbanden mogelijk. Welke je kiest is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur. Wil je zekerheid, wil je juist flexibel werken, wil je beiden combineren? Samen met de intercedent bekijk je welke mogelijkheden de markt jou kan bieden.

Duidelijke spelregels


Uitzendwerk en detachering zijn gebonden aan duidelijke spelregels. Voordat je aan het werk gaat, krijg je een bevestiging van de uitzending. Hierop staan de belangrijkste afspraken over de uitzending, zoals begindatum, werktijden, salaris, het bedrijf waar je gaat werken, de functie, enzovoort. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Betaling vindt plaats via werkbriefjes. Blanco digitale werkbriefjes  kun je via deze site downloaden. Op het werkbriefje vul je elke week in hoeveel uren je die week gewerkt hebt. Je laat het werkbriefje door de opdrachtgever ondertekenen en levert het bij ons in. Je loonstrookje ontvang je per post.

Uitzendbaan

Vaak is een uitzendbaan een prima start. Want als uitzendkracht kun je eerst rondkijken en in de praktijk ervaren of dit de baan is die jij zoekt. Maar je kunt natuurlijk ook bij verschillende opdrachtgevers opeenvolgend of gelijktijdig aan de slag. Uitzendwerk biedt jou optimale flexibiliteit met de zekerheid van een goede CAO. Zaken als salaris, vakantiegeld, vakantiedagen, pensioen e.d. zijn goed en duidelijk geregeld. 


Detachering

Er zijn verschillen tussen uitzending en detachering, maar ook veel overeenkomsten.
Zo val je in beide gevallen onder de CAO voor Uitzendkrachten en heb je dus dezelfde rechten en plichten. Als gedetacheerde teken je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met Just in Time. Samen met de CAO voor Uitzendkrachten vormt dit de basis voor de samenwerking.
Het belangrijkste verschil met uitzenden is dat detachering jou meer zekerheid biedt, namelijk arbeid voor een vooraf vastgesteld aantal uren binnen een bepaalde periode. Tijdens je arbeidsovereenkomst kun je werkzaam zijn bij een of meerdere opdrachtgevers. Je kunt deze overeenkomst alleen tussentijds beëindigen als die mogelijkheid in het contract is opgenomen.


Vaste baan (Werving & Selectie)

Een vaste baan is een derde mogelijkheid. Werving & Selectie biedt jou de mogelijkheid om vast aan de slag te gaan bij één van onze opdrachtgevers. Dat houdt in dat je vanaf jouw eerste werkdag een arbeidsovereenkomst met de opdrachtgever hebt. Just in Time begeleidt jou in de totale selectieprocedure tot en met het ondertekenen van jouw arbeidsovereenkomst.

Horeca-oproeppool

Een leuke baan in de horeca, dat is betaald uitgaan. Werken in onze horeca-oproeppool is helemaal niet moeilijk. Wij zorgen ervoor dat jij goed voorbereid aan jouw opdracht begint.
Of dat nu in de bediening is of in de keuken, je begint met de juiste kennis aan je opdracht. 
Daarnaast zorgen wij ervoor dat je de juiste kleding ontvangt en tot slot dat je opdrachten krijgt die bij jou passen.

In principe kan iedereen vanaf 16 jaar zich aanmelden voor de Horeca-oproeppool. Stap 1 om tot onze pool te kunnen toetreden is het tonen van een glimlach en een goed humeur.