Over ons

De juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat het om. Uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers of gekwalificeerde vaste krachten: Uitzendorganisatie Just in Time BV zorgt voor de juiste menskracht in uw bedrijf, op een persoonlijke en betrokken manier.

Betrokken, persoonlijk en dichtbij

Onze mensen zijn ons kapitaal, de sleutel tot ons succes; Samen bepalen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom besteedt Just in Time veel aandacht aan het goed leren kennen van mensen die zich inschrijven. Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we naar opleidingen, ervaring, vaardigheden, persoonlijkheid, interesses, voorkeuren, hobby’s, noem maar op.
Zo krijgen we een goed beeld van iemand en kunnen we vervolgens zorgen voor de juiste match. Dit zorgt voor tevreden werknemers én werkgevers. Wij bemiddelen voor werkgevers in allerlei branches, en hebben dus een grote diversiteit aan vacatures.

Wij investeren in de persoonlijke begeleiding en ontwikkeling van onze uitzendkrachten.
Door het bieden van hulp bij sollicitaties, cursussen en opleidingen zijn onze mensen professioneel en gemotiveerd. Bij de mensen die via Just in Time aan het werk zijn, houden we constant de vinger aan de pols. Hoe gaat het, hoe bevalt het werk, zijn er zaken die met de werkgever besproken moeten worden? Bij Just in Time krijgt elke uitzendkracht persoonlijke aandacht!