Werken bij Just In Time 

Behalve dat we mensen aan werk helpen bij onze opdrachtgevers, zijn we zelf natuurlijk ook werkgever. En bovendien een heel leuke. 

Werken bij Just In Time? Dat belooft veel goeds. We zijn energiek, houden van ons werk en gaan geen uitdaging uit de weg. Kansen pakken we met beide handen aan, maar vergeten daarin nooit wat belangrijk is. Samen met gedreven collega’s werk je aan jouw groei en ontwikkeling én die van Just In Time. Door continu uitgedaagd te worden, kun jij je talent optimaal ontwikkelen. Samen met je collega’s het verschil kunt maken in de wereld van werk. Wij weten als geen ander dat een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. 

Nieuwgierig? Vraag ons naar de vacatures of mail meteen jouw open sollicitatie met cv.

Op zoek naar een stage?

Tijd om de theorie in praktijk te brengen. Jouw opgedane kennis en talenten zijn klaar voor een testrit. Zoek je een leuke, leerzame en afwisselende stage waar je dat kan doen? Dan ben je bij Just In Time op je juiste plek. 

Wij zoeken een sociaal sterk iemand die goed kan communiceren en presteert onder druk. Een stage bij ons is nooit saai en altijd betaald.  

Denk jij dat je ons team kunt aanvullen met jouw kennis en kijk op mensen? En ben je enthousiast en gedreven om zo veel mogelijk te leren? Bel of mail ons voor meer info. Of stuur meteen jouw sollicitatie met cv op.