Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Just In Time werkt voor en met mensen. Daarom vinden wij het belangrijk om als organisatie iets terug te geven aan onze maatschappij. Samen met u. Heb je een initiatief waarbij je hulp kunt gebruiken? Dan nodigen wij je van harte uit om samen met ons te kijken naar een mogelijke samenwerking. Als Limburgs bedrijf zijn wij vooral geïnteresseerd in initiatieven van lokale partners. 

Onze samenwerkingen

Op dit moment hebben we nog geen samenwerkingen lopen. Heb of ken je een stichting, organisatie of initiatief die goed past bij Just In Time en wel wat hulp kan gebruiken? Laat het ons weten, dan drinken we samen een kop koffie. 

Ook willen we ons steentje bijdragen aan een gezonde maatschappij, om mensen in onze omgeving te helpen om fit en vitaal te blijven. Wij willen mensen stimuleren om meer te bewegen. Daarom hebben wij een mooie samenwerking met een personal trainer opgezet. Op onze kosten kun je een aantal lessen volgen. 

Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Uw vereniging sponsoren

Ontspanning is belangrijk om met een heldere geest en voldoende energie goed te kunnen presteren. Verenigingen spelen daar een grote rol in. Just In Time snapt dat heel goed en stimuleert dat graag. En die clubs in de regio willen wij steunen. 

Wij steunen:

  • Stichting Lyvia: Lyvia ondersteunt mantelzorgers en ouderen in Zuid- en Midden-Limburg door de inzet van studenten. Met een vaste kleine donatie bemiddelt Lyvia de wekelijkse ondersteuning van een student voor 1 uur aan een eenzame oudere, geselecteerd door Steunpunt Mantelzorg. 
  • Groove Garden: een jaarlijks terugkerend Sittards Openlucht Dancefestival 
  • Hartstichting 
  • DVO-voetbalclub Sittard 
  • Oktoberfeest Oliebollenmiddag ouderen Sittard 
  • Vrouwluujzitting Flanèlle Lepkes van de Marotte in Sittard 
  • Carnavalsvereniging De Koëlköp uit Sanderbout

Zoekt u nog een sponsor voor uw vereniging? Bel of mail ons, dan gaan we graag in gesprek. 

Op zoek naar werk?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Schrijf je in, dan nemen we snel contact met je op en gaan we samen op zoek.