Banner

Wij zijn Just In Time

De juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat het om. Elke dag maken wij met passie en plezier die perfecte match. Uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers of vast personeel. Parttime, fulltime of een bijbaan, van ongeschoold tot wo-niveau. In elk vakgebied, door heel Limburg en daarbuiten. Wat je ook zoekt, wij vinden het. Just in Time zorgt voor de juiste match, op een persoonlijke en betrokken manier. 
 
Wij bemiddelen voor werkgevers in allerlei branches, van ongeschoold tot en met WO-niveau en hebben een grote diversiteit aan vacatures.

Onze mensen staan voor je klaar. Met een luisterend oor en goed advies. Wij zijn Just In Time. Hoe kunnen we je helpen?  

Ervaren en enthousiast

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van flexibele arbeid. Aan het roer van Just In Time staan Pascal Mulders en Claudia Mulders, broer en zus. Met samen meer dan 40 jaar ervaring in de uitzendwereld.  

Alles wat we doen, doen we met passie en plezier. Onze medewerkers werken nauw met elkaar samen, zijn enthousiast, denken mee en zoeken graag naar oplossingen. We zijn nieuwsgierig en altijd op zoek naar verbetering. Delen graag onze kennis en kunde en halen het beste in mensen naar boven. Talenten ontdekken en ontplooien, uitdagingen aangaan, waarbij de persoonlijke benadering bij ons altijd voorop staat. 

Thuis in Limburg

Limburg is ons thuis, al sinds 1996. Ons netwerk reikt van noord tot zuid, en ook buiten de grenzen. We werken nauw samen vanuit de diverse vestigingen; van Maastricht, via Sittard en Roermond tot Venray, Arnhem en Eindhoven en Weert. We kennen de markt en de mensen als geen ander. Die kennis zetten we in om mensen die een passende baan zoeken en ondernemers met een personeelsvraag samen te brengen.

Betrouwbaar en betrokken

De juiste mensen op de juiste plek. Daar gaat het om. Uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers, zzp'ers of gekwalificeerde vast personeel: Just In Time brengt werknemer en werkgever samen, op een persoonlijke en betrokken manier. Bij ons is niemand een nummer. Dankzij ons Limburgse karakter en onze professionaliteit hebben wij sinds de oprichting een stevige positie opgebouwd in onze regio. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Afspraak is afspraak. 

Kwaliteit verzekerd

We werken op basis van de door de brancheorganisatie NBBU opgestelde reglementen. En we zijn VCU- en NEN-gecertificeerd. De garantie dat wij onze zaken goed voor elkaar hebben.   

Op zoek naar werk?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Schrijf je in, dan nemen we snel contact met je op en gaan we samen op zoek.