Just in Time vindt jouw personeel

Goed personeel vinden kost tijd. Tijd die je als ondernemer niet altijd hebt. En wat doe je als de match toch niet perfect blijkt te zijn? Begin je dan opnieuw met de zoektocht en alle administratieve rompslomp?   

Just In Time maakt het je makkelijk. Want van goed personeel vinden, hebben wij ons vak gemaakt. Je kunt bij ons terecht voor uitzenden, detacheren, werving & selectie, payroll, zzp-bemiddelingen en leerwerktrajecten. Van ongeschoold tot wo-niveau, in elk vakgebied. Met Just In Time als partner word je volledig ontzorgd. Onze benadering is persoonlijk, de lijnen zijn kort. We zijn betrokken, betrouwbaar en transparant.  

Al vanaf 1996 doen wij wat we beloven, op basis van 'no cure, no pay'.

Een groot netwerk

Just in Time is thuis in Limburg. Wij werken nauw samen met onze zuster-vestigingen in Maastricht, Sittard, Roermond, Weert, Venray, Arnhem en Eindhoven. Elke vestiging heeft een groot netwerk en onze medewerkers zijn vakmensen.

Persoonlijk en betrokken

Mensen die vol passie en ondernemerschap elke dag bezig zijn met het maken van de beste matches tussen kandidaat en bedrijf. Dat zijn de mensen die bij Just In Time werken. We leren iedereen met wie we werken graag persoonlijk kennen. Alleen zo kunnen wij de perfecte match maken tussen persoon en organisatie. 

Kwaliteit verzekerd

We werken op basis van de door de brancheorganisatie NBBU opgestelde reglementen. Door hierbij te kiezen voor de NEN 4400-1 en VCU kunnen wij onze flexkrachten en opdrachtgevers de garantie geven dat wij onze zaken goed voor elkaar hebben.    

Hoe kunnen wij helpen? 

Heb je een vacature of vraag? We gaan graag voor je aan het werk.