Banner

Just in Time works for you

Goed personeel vinden is ons vak. En daar zijn we sinds onze oprichting in 1996 erg goed in geworden. We helpen organisaties zoals die van jou met het maken van de perfecte match tussen werknemer en werkgever.  

Wij werven en selecteren volgens het ‘no cure - no pay’ principe. Geen resultaat? Geen kosten. Je betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk gaat starten. 

Onze dienstverlening

Uitzenden 

Bij plotselinge piektijden in jouw bedrijf zorgt Just in Time voor de tijdelijke werknemer die jij zoekt. Zet een uitzendkracht in bij ziekte, verlof van vaste medewerkers, productiepieken of onverwachte verschuivingen in de planning. Just in Time heeft een grote flexpool met mensen die op korte termijn aan het werk kunnen. Je huurt de juiste uitzendkrachten in voor precies die periode dat je ze nodig hebt. 

Omdat wij formeel werkgever zijn voor de uitzendkracht zorgen wij voor de salarisbetalingen, afdrachten en andere administratie. Jij betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Is een uitzendkracht ziek? Dan betaal je daar als opdrachtgever niet voor, zoals dat bij vaste werknemers wél moet: jij bent de opdrachtgever. Just in Time is en blijft de werkgever. Wij ontzorgen je in de werving, selectie en administratie. 

Detachering 

Detachering combineert flexibiliteit en continuïteit: tijdens een contractueel overeengekomen werkperiode neemt Just in Time werknemers in dienst en plaatst deze bij jouw organisatie. Een slimme oplossing om tijdens projecten of een periodieke piek het team aan te vullen. Wij dragen zorg voor het werkgeverschap waaronder de administratieve en arbeidsrechtelijke lasten en verplichtingen en binden zo de mensen aan jouw bedrijf. 

Werving & Selectie

Zoek je een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw organisatie, maar heb je niet de tijd of knowhow? Wij helpen graag met de werving en selectie van de beste kandidaat. Door ons netwerk en expertise van de arbeidsmarkt kunnen wij jou snel passende kandidaten bieden op basis van ‘no cure, no pay’. Jouw vraag is daarbij ons vertrekpunt.  

Payroll

Deze constructie is interessant als je een kandidaat hebt voor een bepaalde opdracht die je (nog) niet op jouw loonlijst wilt zetten. Wij kunnen de selectie verzorgen en dan uitzenden naar uw organisatie, waarbij we zorgdragen voor de bijbehorende administratie. Alle werkgever-risico's zijn voor Just in Time. Het tarief is aantrekkelijk. Je blijft flexibel en kunt de kandidaat elk gewenst moment in eigen dienst nemen.      

Zzp-bemiddeling

Wij koppelen opdrachtgevers aan zzp’ers die de juiste vaardigheden voor jouw opdracht hebben. Wij verzorgen daarbij alle administratieve zaken zoals het juiste contract, controle van de papieren en vaardigheden, verzekeringen en we verzorgen de facturatie. Daarnaast adviseren wij je graag over actuele ontwikkelingen in de wet- en regelgeving rondom zzp’ers. Just in Time kan je hiermee volledig ontzorgen. 

Leerbedrijf 

Just in Time is erkend als leerbedrijf. Onze doelstelling is hierbij het bevorderen van kennis en het behouden van vakmanschap. Aandacht voor scholing leidt bovendien tot bredere inzetbaarheid en meer doorstroming van uitzendkrachten. Voor jou als opdrachtgever vergroot dit de kans op kwalitatief passende kandidaten. 

Inhouse dienstverlening

Is jouw wervingsvraag wat groter? Dan kunnen we ook inhouse werken. We creëren dan een ‘vestiging’ op jouw locatie en bieden vanuit daar ons volledige pakket aan dienstverlening aan. Afhankelijk van jouw inleenvolume zijn onze intercedenten één of meerdere dagdelen bij jou op locatie aanwezig. Door fysiek aanwezig te zijn, zijn de lijnen nog korter. En kunnen wij snel inspelen op jouw personele vraagstukken en behoeften.  

Snel personeel nodig?

Just in Time denkt graag met je mee. Wij zijn op de hoogte van alle actuele hr-wet- en regelgeving en zijn expert in het vinden van goed personeel. Dat maakt ons de ideale adviseur en sparringpartner.  

Binnenkort even kennismaken? Neem contact met ons op. 
046-4584000 of info@justintime.nl