Waarom Just in Time?

Dichtbij

Uitzendorganisatie Just in Time BV in Sittard bestaat sinds 1996 en is thuis in Limburg.
De markt kennen we op ons duimpje. Onze uitzendkrachten kennen we persoonlijk.
Wij werken nauw samen met collega-vestigingen. Zo zijn wij altijd in de buurt en spreken wij uw taal.

Persoonlijk

Just in Time staat garant voor een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak.
Ons dienstenpakket is altijd maatwerk: vooraf bespreken wij met u uw wensen.
Hiervoor brengen wij graag een persoonlijk bezoek aan uw bedrijf. Aansluitend ontvangt u een duidelijke offerte. Eenmaal klant van Just in Time, dan is één telefoontje genoeg.

Transparant

Op ieder door u gewenst moment kunt u beschikken over het benodigd aantal mensen, met de juiste kwalificaties. U kunt ervoor kiezen om uw personeel door  uitzendorganisatie Just in Time te laten selecteren of u levert zelf kandidaten aan. Wij vinden het belangrijk dat u via ons goed gekwalificeerde mensen krijgt. Daarom investeren wij in de persoonlijke begeleiding van onze uitzendkrachten. De mensen die bij ons ingeschreven staan krijgen gerichte adviezen en hulp door onder andere cursussen, workshops en training-on-the-job.
U bepaalt de periode waarbinnen u deze mensen wilt inzetten. Zo heeft u geen administratieve rompslomp zoals premies en belastingen; dat doen wij allemaal voor u. U ontvangt wekelijks een overzicht van het aantal voor u gewerkte uren, plus eventuele toeslagen voor overuren, ploegendiensten en dergelijke.

Heeft u interesse in onze diensten dan kunt u meteen bellen en een afspraak maken.
Bel 046-4584000 of mail naar: info@justintime.nl.
Of meldt u aan via het contactformulier bedrijven