Diensten

Uitzendorganisatie Just in Time BV is de schakel tussen mensen die op zoek zijn naar flexibel, afwisselend werk en ondernemers die op zoek zijn naar goede (tijdelijke) werknemers. Daarom heeft Just in Time alle disciplines in huis op het gebied van uitzenden, detacheren, Werving & Selectie en werken via een payroll constructie. Just in Time werkt voor alle branches. Bovendien hebben wij speciaal voor onze horecaklanten een horeca-oproeppool, die al jaren met succes oproepkrachten levert.

Uitzenden
Detachering
Werving & selectie
Payroll
Horeca-oproeppool

Uitzenden

Heeft u tijdelijk meer werknemers nodig door bijvoorbeeld ziekte, verlof van vaste medewerkers, productiepieken of onverwachte verschuivingen in de planning?
Dan is het inzetten van uitzendkrachten de beste oplossing.
U kunt mensen aannemen die precies die periode werken dat u ze écht nodig heeft. U betaalt slechts de daadwerkelijk gewerkte uren. U betaalt geen loon als een uitzendkracht ziek wordt, zoals dat bij vaste werknemers wél moet: u bent de inlener, het uitzendbureau is en blijft de werkgever. Bovendien heeft u geen administratieve rompslomp.

Detachering

Detachering is een vorm van uitzenden die overwegend wordt toegepast bij langdurige projecten of bij specialistische functies. Continuïteit is hierbij een belangrijke randvoorwaarde voor productiviteit en succes! Hieraan voldoet Just in Time door de detacheringmedewerkers in dienst te nemen voor de volledige duur van het project. Met detachering via Just in Time bent u verzekerd van de juiste persoon op de juiste plaats voor de volledige duur van het project.

Werving & Selectie

De werving en selectie van nieuwe medewerkers kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zoeken en vinden voor u de juiste mensen. Just in Time begeleidt het complete vacatureproces. Wij beantwoorden vragen van geïnteresseerden en sturen ontvangstbevestigingen naar sollicitanten. Vervolgens analyseren wij brieven en cv’s zorgvuldig. We winnen informatie in over ontslagredenen, referenties en hiaten in het arbeidsverleden.
Ook controleren wij diploma’s, cijferlijsten en getuigschriften. In overleg met de klant worden één of meerdere personen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, en eventueel een vervolggesprek. Kandidaten die we afwijzen sturen wij hierover schriftelijk bericht.

Payroll

Deze constructie is interessant als u een werknemer voor een bepaalde opdracht (nog) niet op uw loonlijst wilt zetten. In dat geval kunnen wij deze werknemer uitzenden naar uw organisatie. Dan heeft u geen omkijken naar de administratie. Bovendien blijft u flexibel.
En dat allemaal tegen een aantrekkelijk tarief.

Horeca-oproeppool

Bent u op zoek naar gemotiveerd en flexibel horecapersoneel? Just in Time biedt u servicegerichte horecamedewerkers. Onze uitzendkrachten zijn beschikbaar voor kort- en langlopende klussen, en voor avond- en de weekenddiensten. Onze horecamedewerkers worden standaard gescreend en eventueel getraind voordat we ze uitzenden. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers met de juiste werkkleding, kennis van zaken en een servicegerichte houding op de werkvloer staan.
Werkt u met veel pieken en dalen? Met onze horeca-oproeppool heeft u de gewenste flexibiliteit.
Met Just in Time heeft u een partner die met u meedenkt en ad hoc aanvragen direct beantwoordt.
U maakt daarbij gebruik van een vaste pool van ingewerkte flexmedewerkers, die direct inzetbaar zijn.